Siirry suoraan sisältöön

Mitä hieronnassa tapahtuu?

Voit tulla ensimmäiseen hierontaan ilman valmistautumista. Ensimmäisellä kerralla tehdään lakisääteiset paperityöt, kehontutkimus ja liiketestit, joiden perusteella laaditaan hoitosuunnitelma. Jotta aikaa jää reilusti myös itse hieronnalle, suosittelen varaamaan ensimmäiselle hierontakerralle vähintään 90 minuutin hoitoajan. Eri hoitomenetelmiä on monia, mutta sinun ei tarvitse valita niitä etukäteen – käytän hoitomenetelmiä tarpeen mukaan ja sen perusteella, millainen hoitosuunnitelma laaditaan.

Kehontutkimuksessa ja liiketesteissä selvitetään kehon ongelmakohtia. Niiden avulla saan tietoa mahdollisista liikerajoituksista, lihaskivuista ja siitä, mihin hieronnassa kannattaa keskittyä.

Hieronnan hoitosuunnitelma tehdään yhdessä keskustellen ja se muotoutuu myös sen perusteella, mitä itse hieronnan aikana löytyy ja tuleeko esille myös muita syitä kivulle. Hieronnan välittömiä vaikutuksia voidaan arvioida heti hieronnan jälkeen ja myös hierontaa seuraavina päivinä.

Hierontaan ei tarvitse valmistautua mitenkään eikä sinun tarvitse osata kertoa kivun syistä tai alkuperästä. Ensimmäisen hoitokerran tutkimuksen ja testien perusteella päästään aina hyvin liikkeelle.

Varaa hieronta