Siirry suoraan sisältöön

Hinnasto

Perushinnat hieronnalle

60 min

60 €

90 min

80 €

120 min

100 €

Shockwave /Paineaaltohoidon uusintakäynti 20 min

15 €

Suosittelen ensimmäiselle hierontakerralle 90 minuutin aikaa, jotta ehditään tehdä sekä kehontutkimus että lakisääteiset paperityöt ja aikaa jää hyvin vielä itse hieronnalle. Ajan voit varata netissä (Ajanvaraus Kuopio & Raahe) ja kaikki hoitomuodot ovat käytettävissä kaikissa hieronnoissa.

Hieronta maksetaan aina hieronnan yhteydessä, ja käytössä olevat maksutavat ovat käteinen, korttimaksu, Smartum Hierontaetu, Edenred hierontaetu ja ePassi Hyvinvointi.

Varaa hieronta

Hoitoihin liittyvät lisät

Kuumakivilisä +10 € per hoitokerta

TENS-elektrodit +10 € per pussi, pusseja tarvitaan 1-3 ja ne kestävät 10-15 hoitokertaa.

Kotikäyntilisä

Jos hieronta tehdään asiakkaan luona enintään 30 km Kuopion tai Raahen toimipisteestä, hieronnan hintaan lisätään 10 €, ja näiden alueiden ulkopuolella kotikäyntilisä sovitaan erikseen kotikäynnin varauksen yhteydessä. Jos tahdot varata hieronta-ajan kotiin tai muualle toimipisteeni ulkopuolelle, otathan yhteyttä puhelimitse numeroon 044 9818 108. Tuon kotikäynneille mukanani kannettavan hierontapöydän, eli kotona ei tarvitse olla muuta kuin rauhallinen tila, jossa hieronta voidaan tehdä.

Lahjakortit

Lahjakortti hierontaan on erinomainen lahja läheiselle tai tuttavalle. Lahjakortin ostajan tai saajan ei tarvitse tietää eri hoidoista mitään, vaan lahjakortti ostetaan ajan perusteella ja hoidon tarve selvitetään ensimmäisellä hierontakerralla. Lahjakortti voidaan räätälöidä kortin ostajan toiveiden mukaiseksi, esimerkiksi:

Lahjakortti tietylle hoitoajalle, esimerkiksi 90 minuuttia.

Sarjakortti, esimerkiksi kolme 90 minuutin hierontaa.

Lahjakortti tietylle arvolle, esimerkiksi 60 euroa.

Suosittelen lahjaksi vähintään 90 minuutin aikaa, koska ensimmäisellä hoitokerralla aikaa kuluu myös alkututkimukseen. Lahjakorttiin tulee antajan nimi, saajan nimi, summa ja päivämäärä. Lahjakortin voimassaoloaika on kuusi kuukautta ellemme ole toisin sopineet.

Lahjakortin osto tapahtuu puhelimitse:

044 9818 108