Siirry suoraan sisältöön

Kuka on Janne?

Olen Janne Juvonen, koulutettu hieroja Kuopiosta.

Hierojana minulle on tärkeää, että minulla on hyvä hoito- ja luottamussuhde asiakkaan kanssa. Kouluttauduin hierojaksi, koska sen avulla voi niin konkreettisesti auttaa ihmisiä ja parantaa asiakkaiden elämänlaatua. Ja olenpa ollut mukana myös yhdessä maailmanennätyksessä, kun Anssi Laitinen soitti hanuria yli 40 tuntia putkeen ja minä pidin hänet hieromalla kunnossa ennätyssoiton ajan.

Olen itsekin taustaltani muusikko ja koen, että elämänmittainen pianonsoitto on antanut sormiini sellaista jäntevyyttä ja tuntoherkkyyttä, jotka ovat hierojalle kullanarvoisia.

Minulla on hierontatoimipisteet sekä Kuopiossa että Raahessa ja teen hierontoja sopimuksen mukaan myös muualla, kuten asiakkaiden kotona, hoitokodeissa ja työpaikoilla.